Menu

Geniet van onze kaarten

Alles gemaakt, op een ambachtelijke manier tot heerlijke gerechten.. dit met trots en liefde voor het vak.

GENIET!

Pieter van Agtmaal & Philip Nelemans

Team Bij de Nonnen

Geniet!

DINERKAART

Laat u verassen door ons verrassingsmenu of kies heerlijk zelf a la carte!

Voorgerechten

GAMBA | Komkommer | oestersaus | passievrucht gerookte amandel | zeewier

DUIF | Huisgemaakte pasta | pastinaak| duif fond | koffie | spelt | zwarte knoflook

LOMO DE TIRA IBERICO | Courgette | geitenkaas | citroen | dadels | Ras el hanout

ZEEDUIVEL | Biet | Granny smith | miso | bes kombucha | dragon | blauwe bes

TOM KHA KAI | Koolrabi | gekarameliseerde pinda’s spitskool | kroepoek | sojasaus | sereh

CARPACCIO | Truffelmayonaise | pijnboompit | Parmezaan | rode ui | kappertjes | tomaat | rucola

Soepen

ZUPPA DI POMODORI | Italiaanse kruiden | basilicum

VISSOEP | Bisque | diverse vissoorten | schaal & schelpdieren

SEIZOENSSOEP | Vraag het onze medewerkers

Hoofdgerechten

SKREI | Pompoen | komijn | sinaasappel | venkel Noilly Prat

ENTRECOTE | Gnocchi | wortel | rendang van paddenstoel | Harcha | maïs | popcorn

PITHIVIER (VEGETARISCH) | Wortel | hazelnoot | cashew | witte miso | kastanje

SIMMENTALER RUND | Tournedos | aardappel | seizoen groenten | jus

HARDER | Cavolo Nero | aardappelwafel | cava | appel | knolselderij | hazelnoot

Desserts

PATISSIER SPECIAL | Signatuur van onze patissier Rodney van der List

ANIJS & KARAMEL | Venkel | steranijs | karnemelk | karamel

FRAMBOOS & BIET | Yoghurt | rood fruit | witte chocolade| biscuit

KOFFIE BIJ DE NONNEN | Diverse ambachtelijke kleine zoetigheden van onze patissier

Kazen

EXCLUSIEVE KAZEN VAN HET KAASATTELIER | In samenwerking met Joost van Nijnatten hebben wij een fantastische selectie kazen voor u samengesteld!

3 kazen

5 kazen

7 kazen

U krijgt onze kaarten niet geopend?

Mail ons via onze contactbutton en wij sturen u deze graag toe!